20 Şubat 2012 Pazartesi

Kına Sepetim, Kına Tepsim :)



Mihri Peri'nin blogunda (şurada) kına tepsisini ve sepetini kendisinin hazırladığını görünce,evet evet ben de kendim yapayım diyordum, ama vakit var nasılsa diye de erteliyordum.

Derken.... Sanki bana özel yapılmış gibi hissettiğim bu ikili çıkıverdi karşıma ^_^, hemen alıverdik. Ben kendim yapmadım ama kendi yapmak isteyenler olursa fikir olsun diye ekleyivereyim dedim. Kırmızı ve beyazın dışına çıkmak güzel bir şey bence ^^

4 yorum:

  1. merhabalar:)ne kadar da tatlı bi renk bu böyle:) hep kırmızı görmeye alışkınız.böyle bi renk tercihi çok şık, güzel ve farklı olmuş;) inşallah unutamayacağınız güzellikte bi gün olur:)

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim :) bu sepet ve tepsiyle başlayınca kına mumlarım, kuruyemiş keselerim hatta giyeceğim bindallı da eflatun-mor oldu daha sonra onları da paylaşırım :)

    YanıtlaSil
  3. merhaba Ayçacığım,
    öncelikle tasarımımı beğendiğini gösterip, link ile beni örnek verdiğin sana çok teşekkür ederim. Hazırlıkların sırasında fikir olabildiyse benimkiler ne mutlu bana :) Senin kına tepsin ve sepetin gerçekten çok tatlıymış, hiç yapmana gerke yok bencede. Ben içime sinen birşey bulamamıştım! Şeker gibi tatlı ve güzel bir kınan olsun inşallah :))

    bu arada düğün hazırlıkları veya fikir konusunda herhangi birşeye ihtiyacın olursa, dilediğin zaman bana ulaşabilirsin.. Seve seve yardımcı olmak isterim :))

    Şimdiden kolay gelsin ve hayırlı olsun evliliğin. Umarım herşey dilediğin gibi olur!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim :) bloguna sık sık uğruyorum bir sürü güzel fikirle dolu, farkında olmadan çok yardımcı oluyorsun bana zaten :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...