4 Haziran 2012 Pazartesi

Ziyaretçi - Anı Defterimiz (Son Hali)



Biraz uğraşarak kendimiz yaptığımız defterimizin yapım hikayesini şurada paylaşmıştım daha önce ^_^ Bu kez sıra defterin kendisini paylaşmakta, hem de anneciğimin dikip üzerine nazar boncukları eklediği kılıfıyla birlikte ^_^

Ama artık ona ziyaretçi defteri demek doğru olmaz, çünkü düğün salonuna götürmekten vazgeçtik. Gittiğimiz düğünlerde gördük ki insanlar, "tebrik ederim, mutluluklar dilerim" yazıp hoooop diğer sayfaya geçiveriyor . El emeği defterimiz böyle dolsun istemedik tabi. Konukların "tebrik ederiz" yazları için ayrıca bir şey düşünüp, o notları defterin sayfalarına yapıştırmayı düşünüyorum. Bu defterimiz ise sevdiklerimizin rahat rahat uzun uzun yazabilecekleri bir anı defteri oldu ve sayfaları yazılmaya başlandı bile ^_^, ama hiç bir yazıyı okumuyorum hepsini düğün sonrasına bırakıyorum, şimdi duygulanırım falan ne gerek var gözleri şişirmeye :)

İşte böyle bir şey :





12 yorum:

  1. Çok şık olmuş. Umarım hep güzel anılarla dolar. Düğünümde böyle bir ayrıntı düşünemedim. Ama bende bebeğimin doğumu için hazırlayacaktım ve fikirler araştırıyordum. Senin defterinde güzel fikirler uyandırdı kafamda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim hem beğeni hem de güzel dilek için ^_^ , çok güzel fikirler çıkıyor araştırınca bizimkisi biraz doğaçlama oldu :), bebişinki en güzeli olur inşallah :)

      Sil
  2. Canım sana bir ömür boyu hayat arkadaşınla mutlu ve huzurlu bir beraberlik diliyorum.İçindeki mutluluk pırıltıları hiç sönmesin.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Düğündeki anı defterlerine dediğin gibi çok klasik cümleler yazılıyor. Benim en çok hoşlandığım detay dilek ağaçları, minik notlara yazıp ağaca asıyorlar ve evde dekoratif duruyor, birde eğlenceli dilekler oluyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilek ağacını ben de düşündüm, ama Hakan "çok saçma" dedi. çok istesem mutlaka yaptırırdım da ^_^, Ankara'da düğün, Samsun'da düğün, İstanbul'da ev derken ağaç dalını gezdirmeyelim yanımızda dedim ben de:) daha küçük bir çözüm arıyorum

      Sil
  4. Çok güzel olmuş ya bayıldım. Bende bloğuma beklerim.

    Görüşmek Üzere

    www.bakbuharika.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, blogunuzu takibe aldım, bakılacak çok şey var :)

      Sil
  5. ellerinize sağlık çok güzel olmuş, düğünde kullanılacak bu tarz eşyaların kendi elinizden çıkması harika birşey bence ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, ben de yapabildiğim şeyleri kendim yapmayı tercih ediyorum özel olsun diye, yoksa çok güzel hazır şeyler var :)

      Sil
  6. süpermiş o notları içine nasıl yazdın ya da yazacaksınız insanları kısa cümle yazmasını bizde istemeyiz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, düğün 16 ve 18 temmuz'da yani o küçük notlar henüz yazılmadı :) ama uzun uzun hatıra dilek yazıları yazılmaya başladı :) dafterim bu hafta babannemin evinde, babannem ve buyukbabam düşüne düşüne yazacaklarmış :) düğün için slayt gösterisinden de vazgectik biz o yuzden güzel bir kaç fotografımızın yer aldıgı poster gibi bir şey bastırmak ve girişe koymak istiyorum, önune de kucuk bir masa ve uzerıne renklı kucuk karton kartlar ve susleyecegım cam bır fanus. renklı kalemler de koyup isteyenlerin bu kartlara yazıp fanusun içine atması uygun olur dıye dusunuyorum sonra ben o notları 4'erli falan yapıştırırım sayfalara bence. tabi sevgilim gereksiz buluyor bu kadar şeyi ...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...