3 Şubat 2015 Salı

Kırnap İpten Bardak Altlığı

Bu dikme süsleme püsleme işlerini hobi edinmiş birçok kişinin elinden kırnap ipi düşmüyordur eminim :) Ben kendisiyle ilk kez nikah şekerlerimizi ( şurada ) yaparken haşır neşir olmuştum, sonra evimden hiç eksik olmadı :) Kapı süsü, gelin çiçeği süslemesi, minik şişeleri süslerken ... hep çok yakıştırdım, hep beğenerek kullandım . 


Bir de böyle bardak altlıkları yapmıştım aylar önce. Şimdi bloga dönüş yaptım ya fotoğraflar karıştırılıyor tabi, karıştırıldıkça da hatırlanıyor :)

Nasıl yaptığıma gelince kırnap ipini kenarına sıcak silikon çekip yapıştıra yapıştıra yuvarlak bir şekilde sardım , nazar boncuğu , inci, deniz kabuğu,... artık evde etrafta ne varsa onlarla süsledim :) Kendilerini severek kullanıyorum :) Bu aralar evlilik hazırlığında olan Merve ( 3. numaralı kardeş) için de farklı süslemelerle yapmayı düşünüyorum. "Ayy çok beğendim ama ben uğraşamam derseniz hayatisusle@gmail.com'a bi mail atın :p"




7 yorum:

  1. Selam blog keşif etkinliğinde gördüm 200üncü takipçin ben oldum bloğuma beklerim http://blogkizsalseyler.blogspot.com sevgiler ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) hoşgeldin bloguma, ben de senin blogunu takibe aldım, en kısa zamanda uzun uzun inceleyeceğim

      Sil
    2. teşekkürler her zaman beklerim her zaman gelirim :)

      Sil
  2. Çok güzel süslemeleriniz var ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenmenize çok sevindim, teşekkür ederim :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...