27 Mayıs 2012 Pazar

İyiki Doğdun Gözdeeeeee :)


Bugun kardeşim Gözde'nin doğum günü ^_^ Facebook'tan kutlama mesajları yazılmaya başlamış hemen ^_^ Madem saat 12'yi geçti, ben de blogumdan kutlayayım bugunlük ^_^.

Yukarıdaki kendisinin doğum günü hediyesi, bu haliyle fırına gitti bakalım. Sonuç çatlamadan patlamadan çıksın da son halini de eklerim ^_^. Doğum gününe yetişemedi malesef ama en azından yaptığım görüldü yani ;)

Daha önceden bir forumda paylaşılan seramik örneklerini (kimin yaptığı belirtilmemiş) kaydetmiştim, onların içinden kendisi beğendi seramik salyangozu, aynısı olmasa da epey benzedi bence.

Mutlu , sağlıklı, huzurlu bir ömrü olsun inşallah ...

4 yorum:

  1. :o yess çok güzel tam da gözde ye göre şirin bir hediye :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nihal'ciğim bence kime yapıldığına değil, kimin yaptığına bakalım :p Neyse hadi bugün Gözde'nin doğum günü olduğu için şirinliğini görmezden gelmeyelim, istediğin kadar övebilirsin arkadaşını :)

      Sil
  2. Hürrem tacıyla ilgili diğer postun altına yazmayayım dedim post altını aşık atışmasına çevirmeyeyim:) ben biraz daha farklı aldım ama hürremin dizide kullandığı taçlardan biri o da. Zaten kına için bindallı yerine kırmızı bir hürrem kıyafetini beğenip diktirdim belki bloga eklerim canım.
    Piyasada ne varsa aldım anlayacağın o nedenle bişeyin ben de olmama ihtimali kalmadı ahaha:) bence sen de al kına yakılcağı zaman fesli başlığı takarsın kına yakılıp bitince bunu takarsın hem farklı olur hem festen daha rahat hareket edersin hem de kimseye ayıp olmaz;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok yok ben tek başlıkla tamamlayayım kınayı :) çünkü benim iki düğünüm olacağından, kına ilk düğünün sonunda yakılacak. yani gelinliği çıkar bindallıyı giy gibi bir durum olacak zaten :) bir de başlık sayısını arttırarak durumu çorbaya dönüştürmeyeyim bence ^^

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...