28 Haziran 2012 Perşembe

17 mi o_O ?



An itibariyle takvime bakıp tekrar tekrar bir kaç kez sayınca ilk düğüne 17 gün kaldığına kesin olarak inanmış oldum ( önceden inanmıyor muydum ? sanırım inanmıyormuşumki bu kadar rahattım :)) )

Bugün Ankara'daki son iş günüm, bundan sonrası koşturmaca sanırım :)  

Eksikler neler mi :
* Henüz tamamlanmak için beni bekleyen nikah şekerlerim ( 200 tane olacak yarısı bitti )

* Soğuk seramikten yapacağım yapacağım diyip durduğum gelin çiçeğim ( ahh şu aldığım soğuk seramik hamurunu nereye koyduğumu bir bulsam yapacağım... )

* Saç modelim belli değil, ama gözlemlediğim diğer bütün gelinlere göre çok daha rahatım bu konuda niyeyse. Ankara'daki düğün için kuaföre gidip direk nişanda yaptığın saçın ( maşalanıp, tek tarafa toplanmıştı bütün saçlarım , açık bir saç modeli yani . zaten taç falan da takmayacağım Ankara'da ) aynısını istiyorum provaya gerek yok dedim :) Ama ya Samsun ? Kuaför seçimini büyük ablamıza bıraktık, eminim iyi olacak ( kuaförü ilk düğün gününde görme şansım olacak ). Taç takacağım, topuz olsun diyeceğim de nasıl bir topuz , içinizden bir fikir veren olsa keşke :)

* Peki ya şarkılar ? Bu konuda da önerilere açığım . Henüz dans şarkısı belirlemedik ( Kuzen Can beni kandırdı azıcık >_< , "kuzuummmm senin dans şarkını trompetle ben çalayım mı, vaktim var bak çalışıp çok güzel çalarım" dedi ... Ama o vakit o çalışamadan akııpppp gittiiii... Trompet sesini çok beğeniyorum Can çalarken de hayran hayran dinliyordum ne güzel).  Can'ın çalacağı şarkı ( çalıp sunduğu seçeneklerden en beğendiğim ) " Historia de un Amor"du. Hala da aklımda orjinal haliyle veya Yaşar'ın söylediği haliyle "Benim bütün rüyalarım seninle..." diye mi dans etsek acaba ? ( Yardımmm) Bu arada Can'ın trompetinden ve Gözde'nin (kardeşim olur kendisi :) ) kemanından vazgeçmiş değilim ama dans parçası çalmayacakları kesin...

* Slayt gösterisinden vazgeçtik, bu yüzden de ben girişe bir kaç fotoğrafımızı içeren bir poster hazırlayıp asmak istiyordum. Ama poster moster yok ortada, bakalım uğraşacak vakit olacak mı???

İşte bu kadar :) (İnşallah bu kadardır) :) Yarın evime gidiyorum (İstanbul'a), yanlış gelen sandalyelerimi kontrol edeceğim >_< sonra dönüp bu saydıklarımı halledeceğim inşallah ....


18 yorum:

  1. Ayçaa nasıl heycanlandm şimdi ben de kına için müzük bakıodm kuzm yaaa
    yaşarın şarkısı güzel bebekmm
    -son arzum
    -kenan doğulu gelinim

    bnlarda benm vazgeçilmezim

    hatta nostalajk b,le olabilir az
    bir şarkısn sen falan;)

    kolay gelsn canm valla heycan bastıı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kenan doğulu gelinim de olabilir bak şimdi düşününce, ama biz durup durup yaşar da karar vereceğiz bence :) ama orjinal hali mi, yaşar hali mi onu bilemedim aslında :) Canım ben sakindim de, bugun son iş günüm, artık işe de gelmeyeceğime göre, panik halde ortalarda dolaşacağım sanırım :)

      Sil
  2. yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiin, Allah rasgetirsin işlerinizi.. panik yok panik yok sakin lütfen.. İnşallah her şey gönlünce olur, CiCi KaLL.. (^_^)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canım çok teşekkür ederim ^_^ yetişecek her şey yetişecek :) Darısı da tüm isteyenlerin başına olsun inşallahhh

      Sil
  3. aycacım kuşlarıma yine çok güzel yorum bırakmışsın teşekkür ederim.
    mutlu günün için istiyormuşsun kuşları eğer oturduğum yere gelebilirsen(abidinpaşa)bir çift kuşta ben sana hediye edebilirim düğün hediyesi.mutluluk diliyorum sana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok çok teşekkür ederim, hediyenizi almış kadar oldum :) koşa koşa gelirdim ama şu an telaştan biraz zor gibi görünüyor. Esma ablam da 6 çift kuş birden yapmış :) İnşallah kısmet olurda bir gün tanışırsak alırım kuşlarımı :)

      Sil
  4. Sen 17 diyorsun ben burda hop oturup hop kalkıyorum bana noluyorsa zaten benimki 60tan geri doğru azalmaya başladığından beri bir heyecan bir heyecan. Neye heyecanlandığımı da anlamış değilim de:))) Ama sen heyecanlanma sakin ol yani:P Hocanın dediğini yap gittiği yoldan gitme demişler.
    Dans için de illa historia de un amor diyorsan ki ben orjinalini kullan derim o daha etkileyeci...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şarkı bilemiyorum, aslında böyle duydukça şarkıları not aldığım bir listem vardı ama hiç bakmadım niyeyse. Heyecan yoktu aslında ama mobilyacılar kızdırdı beni >_< onlar yüzünden işlerimiz aksadı. Yarın İstanbul yolları göründü bana... neyse İstanbul demek sevgiliyi görmek demek en azından ^_^

      Sil
  5. Şimdiden tebrik ederim :)) Biz de yakınlarda kız kardeşimi evlendirdik..Düğün deyince ben de biz hüzün oluyor o yüzden..Her şey çok güzel olmuş gördüğüm kadarıyla.sevgiler :)

    YanıtlaSil
  6. Ah ne güzel heyecanlar, 4 temmuzda bizim 2. yılımız doldu. Biz eşimle yunan parçaları hastasıyız hani başka bişey pek dinlemediğimizden giriş, dans ve pasta müzikleri yunancaydı, düşünürsen önerebilirim, nikahımız daha önce olmuştu, barkovizyonda nikaha gelemeyenler için o görüntüleri izletmiştik biz de:) Kolaylıklar dilerim ve mutluluklar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, size de mutluluklar nice birlikte yıllara inşallah :) niyeyse ben hep türkçe şarkılar düşündüm, henüz belli değil :( bizim iki düğün olacak ilkinin sonunda kına, ikincisinin başında nikah olacak. nasıl olacak bakalım :)

      Sil
  7. Huuuuu ayça hanım heyecan durumları nasıl azıcık kaldı düğüne birkaç güncük nasıl gidiyor napıyosun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy heyecan falan yok, sanki aylar varmış gibi :) son gün olanlar olacak bana sanırım :)( gerçi şimdi sayıp da 10 gün kaldığını görünce biraz heyecanlandım bak ) ama habire bişiler yapıyorum tabi, bloglara falan son bi araştırma, göz atma durumları sürüyor :) nikah şekerleri bitti ama içlerinde şekerleri yok, e onu da birileri koyuversin artık bence :) çok ara vermişim yahu, dur ben bi yazı yazıvereyim :)

      Sil
    2. ohh süper şekerler de bitmiş:) Sen buraya geliyosun ben oraya gidiyorum ne ters ya:) ben bu hafta ankaraya gidebilirim şu ev eşya olayı bi biraraya gelse derinnnnnnnnnnnn bi ohhh çekicem ne zormuş ya. neyse siz halletmişsinzdr heralde sorunu yani inşallah...

      Sil
    3. sorunlar bitmiyor malesef canım, bizim salon mobilyalarımızda yanlışlık var ve bir yerinde küçük bir yırtık var. uzun uzun yapılan telefon konuşmalarının sonunda düğün sonrasına erteledik. ama düşünmeyince her şey rahat oluyor ;) ankara'da hangi semte geleceksin sen?

      Sil
    4. Sorma ya illa birşey de aksilik çıkıyor bizim de evde sorun var içiindeki kıracı yüzünden ben de pazar günü ankara gelicem başka evlere bakıcaz B planı olarak:( arcadiuma yakındı ev. Ben site olsun filan diyince o tarafa baktık direkt zaten...

      Sil
    5. sorunlar çıkıyor ama bi şekilde halloluyor nasılsa :) gelinliklerimizi giyip şöyle bi salınınca hepsini unuturuz bence :)

      Sil
  8. Canım hayırlı olsun şimdiden.. Allah kolaylık versin :)
    Gerçekten harika telaşlar bunlar.. :)
    Düğün saçı için şu yazıma göz atabilirsin.. ;http://blog.kozmotrend.com/2012/07/gelin-saci-modelleri/ :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...