13 Temmuz 2012 Cuma

Anı Köşesine Gözde'nin Eli Değdi :)


E karar verildi süslü defterimiz salona gitmiyor, yerine çözüm olarak da çok beğendiğimiz şuradaki kutuyu seve seve aldık :) Madem kutumuz var, küçük kartlara ihtiyacımız vardı doğal olarak :) Gittim mor ve krem rengi kartonlardan küçük kartlar kestirdim , getirdim. Daha sonra aklıma daha önce bir lokantanın verdiği kartlar geldi (1 yıl oldu herhalde, Kayseri Mutfağı vermişti bir sürü boş beyaz kart, sanırım yemek tarifi yazalım diye dağıtıyorlardı. Tabi ben hiç yemek tarifi yazmadım ama bol bol resim falan yaptım onların üzerine :) ) O kartlardan kalanları da ekledim renkli kartlarımıza, sonra yeni soru çıktı ortaya. " Eeee ben bu kartları neyin içine koyacağım , öylece masada mı duracaklar ?"

İmdada Gözde ( sevgili kardeş :) ) yetişti. "Eee o kayseri mutfağı kartlarının kutusuna koy işte..." şeklinde :)



Ben nasıl olacak nasıl duracak diye düşünürken kendisi bir güzel kapladı süsledi ve bir miktar kartla birlikte bu güzel görüntüyü ortaya çıkarıverdi :) ( buradan kendisine çok çok teşekkürler, öpücükler :) )


E o bu güzellikle uğraşırken ben boş mu durdum, durmadım. Hiç aklımda olmamasına rağmen oturup kalem süsledim. Neden ? E çünkü güzel güzel süsler ortaya dökülmüştü bir kere Gözde için :) A bu buraya olur, şu şuraya olur derken kalemlerden birine bir tüy bir kelebek tutturuverdim hemen :) ( Süslemeyi hiç düşünmüyordum, sedef rengi dümdüz iki tükenmez kalem almıştım daha önceden)



Kalem de süslenince ayy mükemmel oldu hadi fotoğraf çekelim dedik :) Ve Anı köşemizin sevimli elemanlarını bir araya toplayıverdik :) ( defteri niye unuttum bilmiyorum :( )



Şimdi ben bu fotoğrafa baktım baktım vee yeni bir soru işareti ? Eee kalem böyle mi duracak o_O  Hemen soğuk seramik hamuruma sarıldım, kalemimizi ayakta tutacak bir şey ( adı ne bunun kalem ayaklığı mı ??) yaptım :) Kendisi bir güzel kurudu , pek de güzel oldu ama elbette böyle kalmayacak . Sedef rengine boyanıp bir iki de küçük süs çiçek falan eklenecek kendisine . E önemli bir görevi olacak sonuçta dimi :)


Gerisi artık sevgili davetlilerimize kaldı, lütfen masanın yanından boş geçmeyin de bir iki satır yazı, ya da ne bileyim en azından bi çiçek böcek bişi çizin atın kutuya, bakarken mutlu olalım :) (  Ebruu, sana diyorum mesela ;) )


Not : kimse düğüne 3 gün kaldığını söylemesin, heyecan falan yapabilirim ^_^

18 yorum:

  1. :))) her şey istediğiniz gibi olur umarım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok çok teşekkür ederim, inşallah güzel olur mutlu mutlu yazarım buraya çok güzel geçti diye :)

      Sil
  2. Anı köşesi bu kadar şık, romantik olmuşsa artık herşey böyle olacaktır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) teşekkür ederim :)

      Sil
    2. Aslında romantik olsun diye hiç uğraşmadım, hazırlıklara başlarken tek derdim, eğlenceli olsun , biraz da renkli olsundu :) Gelinlik seçimimi bile öyle yaptım ama inciydi kelebekti falan eklendikçe biraz romantikleştik sanki :)

      Sil
  3. Valla süper ötesi olmuş kuzum;)
    Neyse allahtan benimkileri mekan yapıyor kalemiydi defteriydi vs bari onu yapıcam diye helak olmaktan kurtuldum:)
    Bak 4. gün fotoğraf bekliyorum ona göre balayı malayı anlamam:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :) 4.gun için söz vermeyeyim çünkü 2. dugun için Samsun yollarında olacağım :) ama sen bana mail adresini ver sana bi tanecik fotoğraf yollarım bi fırsat bulup :) bloga post yazmam epey sürebilir :) mekan tamamlayınca defterle kalemini ekle mutlaka merak ederim ben :)

      Sil
    2. Tamam şekerim eklerim onları da:)
      Samsuna gitceğini unuttum ben kuzum ya neyse fırsat bulursan

      begumeryildiz@gmail.com 'a

      atarsın mail;)))

      Sil
    3. fırsat bulursam atarım mutlaka :) sen nasıl hemen cevap yazıyorsun ama yaaa... bi ben mi goremıyorum yaptıgım yorumlara cevap geldıgını o_O

      Sil
    4. Mail olarak geliyor o zaman fark edip bakıyorum:)

      Sil
    5. e bana gelmiyor :( sen bi konuşsana da bana da mail atıversinler

      Sil
    6. birine yorum yapınca alt köşedeki e-posta yoluyla abone ol'u tıklaman gerekiyor kuzum onu mu unutuyosun acaba

      Sil
    7. aaaaa o_O e hiç söylemedin ama yaaa . ben hergün hergün bakıyorum aynı yazılara , bana cevap verdiler mi acaba diye ^_^

      Sil
    8. Ahahaha neyse seni bir yükten kurtardım geç de olsa:)))

      Sil
    9. şimdi sana yorum yapıp abone olacagım bak işe yaramazsa düşerim peşine ;)

      Sil
    10. yaradı yaradı :) ayy yorum takip edeceğim diye düğünüme hazırlanamıyordum ;) rahatlayıverdim :)

      Sil
    11. Aahahaha koptum hadi git rahat rahat hazırlan sen düğününe gelin hanımmmmmmmmmmmmm :)))))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...