11 Temmuz 2012 Çarşamba

Takı Kurdelelerimiz :)



Düğüne son 5 gün :) Evin içi süslü püslü şeylerle doldu. Esma ablamdan gelen kuşların (şurada geliş hikayeleri var) bir çifti takı kurdelelerimize konuverdi :)

Kuşlar gibi benim takacağım kurdele de mor :) Zaten her şey mor :)

Ben lise mezuniyetimde de üniversite mezuniyetimde de mor giymiştim ( ikisi de tesadüf, renkleri özellikle seçilmiş şeyler değildi ). Normal hayatta aslında düşününce mavi, yeşil gibi renkler kullanmayı daha çok seviyorum diyorum, ama ametist taşını takmayı çok çok sevdiğim için bir dönem farkında olmadan baya bir mor ağırlıklı giyinmişim :) Düğün hazırlıklarına başlamadan önce hatta daha nişanlanmadan bile önce "ben ilerde düğünümde mor ayakkabı giysem olur mu ?" diye dolanmaya başladım, çünkü  lise ve üniversiteyi bitirdiğimde hayatımda yeni dönemlere geçiş yaptım sonuçta ve üzerimde morlarla kendimi çok iyi hissettim. E bu yepyeni bir dönem sonuçta, morlarım yanımda olsun da kendimi daha da iyi hissedeyim bana uğur getirsinler dedim :) .

Annemden epey bir süre onay alamadım tabi :) Sonra "ayakkabı tamamen mor olmaz annecim ama üzerinde bi aksesuarı falan mor olsun tamam" dedi :) Gerisi çorap söküğü gibi gelmeye başladı :) Bu arada ayakkabı mor mu ? Hem de mosmor :)




11 yorum:

  1. aa çok güzel, bol bol takıların olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, güzel dimi, ben de seviyorum :) gönüller bir olsun, güzel güzel güle oynaya olsun inşallah düğünümüz :)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. takıyı boşver de geliyorsan oynamaya gel tabi :)

      Sil
    2. Valla aslında bu hafta ankarada olacaktım ama daha yeni dönünce bu haftasonu istanbuldayım haliyle yoksa gelirdim oynardım hem de kimse oturtturamazdı:)

      Sil
  3. Hayırlı uğurlu olsun. Allah mesut etsin şimdiden inşallah. Bloğuma gelip takipçim olmuşsunuz, ben de misafirlerim kimlermiş diye merak edip bloglarını geziyorum. Maşallah düğün telaşı kapıda ama paylaşımların devam ediyor. Gerçekten çok hoşuma gitti, özellikle English Home kutusu fikrine bayıldım. Ben de moru çok seviyorum bu arada.
    Tekrar tebrikler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogunuzu keyifle takip ediyorum gerçekten :) Siz de hoşgeldiniz benim bloguma diyeyim :) Paylaşmak istiyorum çünkü kendi yaptığım şeyler var ama vakit yok aslında :) kardeşim nikah şekerlerini niye koymadın daha diye sorup duruyor

      Sil
  4. :) hadi ya ayakkabı mor mu süper seçim bence , eminim çok güzel olcaksın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :) çok güzel olur her şey inşallah

      Sil
  5. Çok tatlıymış canım,bol altınlar diliyorum :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...