7 Temmuz 2012 Cumartesi

Ziyaretçi ( Anı ) Defteri Yerine


Düğüne gelenlerin duygu ve düşüncelerini yazabilecekleri defterimizi daha önce şöyle hazırlayıp şurada da blogumda paylaşmıştım zaten :) Sonra da bir güzel "aaa ben bunu düğün salonuna falan götüremem, tebrik ederim hayırlı olsun cümleleriyle hemen doluverecek defterimiz" demiştim ve düğünü beklemeden defterimizi ortaya çıkarıp isteyenler uzun uzun yazsınlar , hatta isteyenler resim falan yapsınlar dedim. Defterin içi keyifli güzel anılarla dolmaya başladı bile, gerçekten çok keyifli oldu ( duygulanıp ağlamayayım diye başta anneminki olmak üzere bazı yazıları okumadım düğün sonrasına saklıyorum)

E defter güzel oldu, yazılar çok içime sindi, sıra geldi defterimizin ulaşamayıp da düğüne gelecek arkadaşları düşünmeye. Onların da küçücük de olsa bıraktıkları bir anı yazısı olsun istedim. Salonun girişine konulan küçük bir masaya küçük süslü bir cam fanus ve renkli küçük kartonlar, renkli kalemler koymayı düşündüm başta. Böylece isteyenler küçük kartonlara yazılarını, tebriklerini yazıp fanusa atabilirler, ben de sonra onları defterimize yapıştırırım dedim. Ama sonra English Home'da bu kelebekli, cam kapaklı çok beğendiğim kutuyu buldum ( Fiyatı da tam olarak kartımdaki puanlara denk geldiği için hiç düşünmeden alıverdim :p ). Cam fanus yerine bu kutu daha şık duracak bence :)




Düğüne az kaldı ya sürekli tetikteyim eksik bir şey var mı diye. Düşündüm de mor peçetelerimiz eksikti o_O Düğün salonunun peçeteleri bordoydu, ben " e ama her şey mor oldu bu kırmızı, bordo da neyin nesi " diyince, düğün salonundan " mor peçete bulamayız, beyaz yapalım ozaman" şeklinde cevap geldi. E tamam beyaz olsun, o da olur ama bu mor peçeteler çıkıverdi karşıma :) Kipanın kendi ürünü , büyük boylar ( 40x40), hem mor hem de gayet kalınlar kumaş gibi. 50 tanesi 4,90, hemen her rengi var. Yani kimse "ayyy düz sarı peçete nerden bulayım, fıstık yeşili peçete nereden bulayım " demesin :) 6 paket kaptığım gibi getirdim eve :) İşin ilginci , gören duyan kimse "ayça peçeteye niye para verdin, ay bir kere kullanılıp atılacak, e beyaz olsa noluyodu yani" gibisinden cümleler kurmadı, buradan öpüvereyim hepsini :)


Not : çektiğim hiç bir fotoğrafta morlar olduğu gibi çıkmıyor hep başka tonda görünüyor malesef.

2. not :) : Bu küçük ziyaretçi notları atılabilsin diye beyaz güzel kafeslerin de kullanıldığını gördüm bir yerde, ama ben uygun kafes bulamadım, bulduklarımın yanları çok genişti notlar dökülebilirdi. Ama gerçekten çok şık bir çözüm olabilirdi o da.

6 yorum:

  1. o kutuya bayıldım ben hemen uğramalıyım english home'a:)) çok şık olur canım gerçekten çok iyi düşünmüşsün, peçeteler de çok iyi denk gelmiş şanslıymışsın fazladan alsaydın canım 1 paket her ihtimale karşı...çok keyifli bir süreç kolay gelsin;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet çok şükür düğün hazırlıklarında hep denk geldi aklımda olan şeyler, hep böyle şanslı şanslı devam ederiz inşallah :) kutuyu beğendiysen uğra mutlaka :) sanırım yeni geldi 2 gün önce gittiğimde yoktu çünkü, dün gittiğimde gelmişti

      Sil
  2. kutu bir harika. English Home olmasına hiç şaşırmadım. İyi ki varsın English Home:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. English home'a bişi almak için olmasa bile sırf gezip bakmak için gidilmeli bence arada bir :) çok zevkli ürünleri çok beğeniyorum

      Sil
  3. süpr fikir bende şefaf bir kutu koymayı düşünüyordum ama bunu görünce vuruldum. Ve onları anı defterine yapıştırmak hiç aklımda yoktu iyi ki varsın :D hemen bakıcam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) çok teşekkür ederim :) bazı şeyleri alınca yapınca falan "ay bu kez abarttım mı acaba" diye düşünüyorum ama böyle güzel yorumlar gelince bi ohh çekip, iyiki yapmışım diyorum :) deftere yapıştırınca daha düzenli dururlar bence, hem kaybolmaz falan diye düşündüm ben.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...